Uspešno održan “HIKVISION INNOVATION SUMMIT”! Jeste li se povezali?

Prezentacije izlagača podstakle su saradnju na različitim vertikalnim tržištima, pri čemu na taj način vidimo koliki značaj ima sistem integratora za druge tehnološke gigante i posetioce koji su imali priliku da se povežu sa moćnim Hikvision- ovim partnerima

574
- Sponzor članka -hikvision srbija

Svetski dobavljač IoT rešenja, sistema tehničke zaštite sa primarnom kompetencijom u oblasti CCTV tehnologije –  HIKVISION, održao je prošle nedelje najavljeni Inovacioni samit  03. – 06. maja 2022. u novoj zgradi sedišta EU u Hoofddorpu, u neposrednoj blizini Amsterdama – Šipol.

Da podsetimo, Hikvision je lider tehnološkog razvoja i nudi širok spektar rešenja sa mogućnošću istraživanja i razvoja. Raspolaže sa više od 20.000 inženjera u 11 centara za istraživanje i razvoj.

Zajedno, Hikvision i njegovi tehnološki partneri kombinuju stručnost, veštine, tehnološko razumevanje i fokus na industriju kako bi pružili optimalna rešenja, proširili obim poslovanja i povećali profitabilnost.

Discover! ConneCt! Expand!

Cilj samita bilo je istraživanje i ekspanzija tržišnih mogućnosti za sve posetioce, integratore i partnere, stvaranje novih ideja, povezivanje – horizontalna i vertikalna ekspanzija poslovanja, o čemu u prilog govori i slogan: Discover! Connect! Expand!  Predstavljanje atraktivnih i uzbudljivih inovacija tehnoloških partnera zasigurno je podstaklo stvaranje novih ideja, percepcija, mogućnosti i integraciju različitih bezbednosnih rešenja i kooperacija. Svi prisutni posetioci mogli su da vide mogućnosti Hikvision-a i njegovih tehnoloških partnera.

Ko su PARTNERI?

Prezentacije izlagača podstakle su rešenja za saradnju na različitim vertikalnim tržištima. Time su pokazali na koji način smart video tehnologije mogu zadovoljiti potrebe potražnje – kupaca, na jednom višem nivou. Na taj način vidimo vrednost i značaj koji sistem integratora ima za druge tehnološke partnere i za posetioce koji su imali priliku da se povežu sa moćnim Hikvision- ovim partnerima, ali i međusobno da ostvare saradnju u drugim domenima poslovanja. Evo koje kompanije su imale priliku da pokažu svoja inovativna tehnološka rešenja.

·         Accur8vision

·         Altworx

·         Assa Abloy

·         FoxStream

·         Custom Video Security

·         Gurtam

·         IP mirador

·         Irida Labs

·         Kepler Vision

·         King ICT

·         M2M Factory & MA2

·         NDS

·         Next XS

 

·         Optex

·         Prysm

·         Qognify

·         Sensivic

·         Studio Automated

·         Tacticaware

·         Telescopicmast

·         Tenzor

·         Wamasoft

·         Wys

·         Serket

·         iRetailCheckSynology

Kako je izgledao samit?

Zahvaljujući odličnoj organizaciji, konceptu i programu koji je vodio Antun Buterin marketing manager, uz odgovarajuću logističku i organizacionu podršku, samit je ostvario svoju svrhu i omogućio ekspanziju kontakata među integratorima i posetiocima. Sumit za Adriatik regiju održan je 05.05.2022. za koju je glavni i odgovoran generalni menadžer John Chen, uz podršku country sales manager – a, Stevana Rolovića

Voditelj programa: Antun Buterin

Prezentacije Hikvision partnera održane su u sali na drugom spratu, gde su se takođe nalazili i štandovi  partnera koji si omogućili lako povezivanje sa posetiocima, komunikaciju i demonstraciju svojih proizvoda i usluga kako bi interesenti raspolagali značajnim informacijama o prikazanim rešenjima.

Štand: Optex kompanija, Mark Cosgrave

Zavirite u HIKVISION kutak! Showroom tour u par slika!

Posetioci su imali priliku da uživaju Showroom tour –  obilasku Hikvision novog izložbenog prostora u Hoofdorpu i bili sprovedeni od strane profesionalnih vodiča kroz Hikvision biznis centar pokazujući šta pametne inovacije mogu da ponude tržištu i krajnjim korisnicima. Inovacije se odnose na optimizaciju video nadzora i drugih integrisanih sistema za nadzor i povećanje produktivnosti i bezbednosti na radnom mestu, javnim događajima poput sportskih manifestacija, kamera sa zumom za kazina, integrisani sistemi za vozila i parkinge, robotizovani uređaji/ vozila za upravljanje magacinom i drugo.

SECURITYSEE NA HIKVISION EVENT-u

SecuritySEE magazin ispratio je Hikvision summit 04. – 06. maja u Amsterdamu. Iz Srbije su prisustvovali brojni menadžeri bezbednosti, osnivači i direktori renomiranih kompanija u oblasti fizičko-tehničke zaštite i partneri SecuritySEE magazina; direktor Slobodan Ležaja i Marko Životić ispred kompanije Sky Technologies doo Beograd, Stevan Rolović  – Hikvision country sales manager, Marko Kolaković – rukovodilac CCTV SECTRON grupe.

Slobodan Ležaja, Marko Životić, Stevan Rolović, Tanja Pajić, Marko Kolaković
4.9/5 - (9 votes)
Prethodni članakOpet nema mesta na parkingu? Rešenje je SMART PARKING SISTEM!
Sledeći članakZaboravite na ključeve i brave! Budućnost je u pametnoj kontroli pristupa