NE PROPUSTITE NAJVEĆU TECH HOSTED KONFERENCIJU DO SADA! – Banja Luka, 12 – 14. Oktobar 2022 by LANACO

Najveća multivendorska konferencija Tech Hosted koju organizuje kompanija LANACO  održaće se u Banja Luci naredne nedelje od 12. do 14. Oktobra.

147
- Sponzor članka -hikvision srbija

„LEAD TO INSPIRE“

Najveća multivendorska konferencija Tech Hosted koju organizuje kompanija LANACO  održaće se u Banja Luci naredne nedelje od 12. do 14. Oktobra.

Tech Hosted konferencija uspešno spaja poslovnu mrežu u regionu i svetske lidere u Tech industriji još od 2015. godine. Posvećena je rukovodstvu kompanija, tehnološkim stručnjacima i vodećim IT profesionalacima, koji imaju potrebu za naprednim digitalnim rešenjima.

INTEGRACIJA  – INOVACIJA – TRANSFORMACIJA

Tech Hosted by LANACO konferencija okuplja svetske IT stručnjake i predstavlja  jedinstvenu priliku razmene informacija, iskustava, poslovnih integracija i ekspanzije biznisa kao i prilika za uvođenje inovacija u poslovno okruženje. Nove tehnološke mogućnosti pružaju novo iskustvo u poslovanju, uopšte u korišćenju tehnologije stavljajući akcenat na bezbednosne performanse uređaja i krajnjeg korisnika.

Inovacije koje nam donose IT stručnjaci na području Cybersecurity, Cloud i Fintech tehnologija,  otkrivaju kako utiču na poslovanje i koji moderni trendovi nas očekuju u narednom periodu.

5/5 - (1 vote)
Prethodni članak„POČETNIČKE“ GREŠKE SLUŽBENIKA OBEZBEĐENJA
Sledeći članakBEZBEDAN GOST – Glavna briga vrhunskih hotela