Umesto tople vode, hladna istina: KRIŠOM POSTAVLJAO KAMERE U ŽENSKIM TOALETIMA

Čistačica je, prilikom čišćenja toaleta, slučajno primetila kameru i sve odmah prijavila šefu. Ubrzo je osumnjičeni priveden i zadržan u prostorije MUP-a.

306
- Sponzor članka -hikvision srbija

Čistačica je, prilikom čišćenja toaleta, slučajno primetila kameru i sve odmah prijavila šefu. Ubrzo je osumnjičeni priveden i zadržan u prostorije MUP-a.

A. Č. (42) iz Goražda prijavljen je za neovlašćeno snimanje u ženskom toaletu u jednom privrednom subjektu u Goraždu, potvrdio je Predrag Golubović, glavni kantonalni tužilac za Avaz.

Slučaj je svom rukovodiocu prijavila radnica na održavanju čistoće koja je slučajno zakačila postavljeni uređaj, a pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a BPK Goražde su, nakon prijave, operativnim radom na terenu identifikovali lice za koje postoje osnovane sumnje da je postavio kamere.

Osumnjičeni A. Č je priveden u prostorije Sektora kriminalističke policije MUP-a BPK Goražde, gde je zadržan u pritvoru 24 sata.

„Avaz“ saznaje da je uhapšeni radnik jedne goraždanske firme, u koju je takođe postavljao kamere. On se bavi ugradnjom grejnih uređaja i radijatora.

Prema informacijama „Avaza“, on je išao i u privatne kuće i postavljao kamere u ženske toalete, ne samo firmu u koju je radio.

Ove poslove, obavljao je nakon radnog vremena. Sada se utvrđuje o koliko se objekata radi.

Tužilaštvo u ovom slučaju nije tražilo određivanje mere pritvora, jer prikupljeni su svi dokazi, a osumnjičeni je, u prisustvu advokata, priznao izvršenje krivičnog dela, tvrdeći da snimci nisu bili predmet daljnje distribucije.

„Veštačenjem će biti utvrđeno da li je bilo distribucije tih snimaka, kakve su oni prirode, hoće li se eventualno menjati kvalifikacija krivičnog dela. Za krivično delo neovlašćenog optičkog snimanja zaprećena je novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do tri godine“, precizirao je kantonalni tužilac Predrag Golubović za portal „Avaza“.

TOP 5 načina kako da otkrijete skrivene kamere u hotelu

5/5 - (3 votes)
AUTORTelegraf
Prethodni članakINSAJDER: Nevidljivi neprijatelj u redovima vaše organizacije
Sledeći članakOd mornaričkih foka do odbrane fudbalske legende: MMA borac čuva Lionela Mesija i na terenu