Od mornaričkih foka do odbrane fudbalske legende: MMA borac čuva Lionela Mesija i na terenu

Mesijev telohranitelj je bivši vojnik Sjedinjenih Država i služio je u Iraku i Avganistanu kao mornarički specijalac, a takođe ima iskustvo u boksu, tekvondou i mešovitim borilačkim veštinama (MMA).

174
Od mornaričkih foka do odbrane fudbalske legende MMA borac čuva Lionela Mesija i na terenu
- Sponzor članka -hikvision srbija

Lionel Mesi je stekao naviku da bude na naslovnim stranama u Sjedinjenim Američkim Državama. Pomogao je Interu iz Majamija da osvoji svoj prvi srebrni pribor u roku od nešto više od mesec dana od njegovog dolaska i obezbedio mesto u polufinalu na US Open, posle pobede nad Sinsinatijem.

Ali ovoga puta, čak je i njegov telohranitelj privukao pažnju pošto je viđen kako juri sa strane kako bi zaštitio pobednika FIFA Svetskog prvenstva od mogućih uljeza na terenu.

Dok su igrači Majamija slavili kasno izjednačenje, telohranitelj je budno pazio kako bi Mesi, FIFA najbolji igrač tima u 2023. godini, bio bezbedan od bilo kakvog oblika opasnosti na meču.

Inter Miami: Mesi pod zaštitom američke foke

Kako mediji prenose, preporučio ga je bivši kapiten Engleske i suvlasnik Intera iz Majamija, Dejvid Bekam. Međutim, on nije jedini koji ima odgovornost da čuva Mesija.

Telohranitelj Lionela Mesija nosi ime Iassine Chueko – Jasin Čueko. Prema La Nacionu, on je bivši vojnik vojske Sjedinjenih Država i služio je u Iraku i Avganistanu kao mornarički specijalac, a takođe ima iskustvo u boksu, tekvondou i mešovitim borilačkim veštinama (MMA).

NAJMOĆNIJE SPECIJALNE JEDINICE SVETA: ELITA NAD ELITAMA!

Pre zvaničnom izveštavanju medija, postoji tim od 50 članova, predvođen Čuekom, koji radi danonoćno kako bi osigurao da sedmostruki osvajač Zlatne lopte može bezbedno da se kreće u Majamiju.

„Od kada sam stigao, dobrodošlica je bila impresivna. To je grad sa mnogo Latinoamerikanaca i zato je sve lakše. Latinoamerikanci su mnogo bliži, mnogo demonstrativniji, uvek pokazuju naklonost i bliskost”, rekao je Mesi novinarima u nedavnoj interakciji sa medijima.

„Mislim da je to najvažnije, najzdravije i najlepše da biste mogli da se smestite i uživate u onome što radite.

VIP & SECURITY: Koliko poznate ličnosti ulažu u bezbednost?

Na društvenim mrežama, Čueko je podelio nekoliko video snimaka na kojima se bavi mešovitim borilačkim veštinama, a takođe se okušava u borbama.

Ima preko milion i dvadeset devet hiljada pratilaca, uključujući Mesija i njegovog bivšeg saigrača u Pari Sen Žermenu, Serhija Ramosa.

Kako argentinska legenda nastavlja da sija u svom novopronađenom domu u Majamiju, biće zanimljivo videti kako Čuekovo prisustvo može da ga sačuva od uljeza u budućnosti.

5/5 - (2 votes)
IZVORsportstar
Prethodni članakUmesto tople vode, hladna istina: KRIŠOM POSTAVLJAO KAMERE U ŽENSKIM TOALETIMA
Sledeći članakPrevencija požara u domaćinstvu: Praktični saveti za svaku porodicu