Konferencija koju ne smete propustiti – Održivost i tehnologije u Facility Menadžmentu: Gde smo danas?

Facility Management Biznis Asocijacija Srbije (FMBAS) sa ponosom najavljuje svoju godišnju konferenciju, "Održivost i Tehnologije u Facility Managementu: Gde smo danas?".

79
Konferencija koju ne smete propustiti – Održivost i tehnologije u Facility Menadžmentu: Gde smo danas?
- Sponzor članka -hikvision srbija

Facility Management Biznis Asocijacija Srbije (FMBAS) sa ponosom najavljuje svoju godišnju konferenciju, „Održivost i Tehnologije u Facility Managementu: Gde smo danas?“.

Ovaj izuzetni događaj održaće se 22. maja 2024. godine u hotelu Moxy u Beogradu, sa početkom u 9:30 časova. Pozivamo sve zainteresovane stručnjake i profesionalce iz industrije da se pridruže i učestvuju u oblikovanju budućnosti facility menadžmenta.

Zašto prisustvovati?

U današnjem brzo evoluirajućem poslovnom okruženju, ključno je biti na čelu inovacija i tehnologija koje mogu radikalno unaprediti upravljanje objektima i infrastrukturom. Konferencija pruža platformu za dublje razumevanje kako inovacije i principi održivosti utiču na efikasnost, ekonomičnost i ekološku prihvatljivost u upravljanju nekretninama.

Ko su organizatori?

Facility Management Business Association of Serbia (FMBAS) je nevladina, neprofitna organizacija koja se zalaže za promociju, edukaciju i podršku razvoju industrije facility menadžmenta u Srbiji. Sa misijom da stvori održivu budućnost.

Utemeljena od strane vodećih regionalnih kompanija u oblasti izgradnje i upravljanja nekretninama, Tokata, Marera Property Management i MPC Properties. FMBAS ima za cilj unapređenje zakonodavnog okvira, promociju energetske efikasnosti i zaštite životne sredine, kao i stvaranje robustne poslovne mreže i edukativne platforme za profesionalce.

Asocijacija teži jačanju dijaloga između javnog i privatnog sektora, međuregionalne saradnje, te promovisanju inovativnih tehnoloških rešenja, sve u cilju obezbeđivanja održive budućnosti i povećanja vrednosti nekretnina.

Agenda događaja

Otvaranje konferencije predvodiće trio ispred kompanija osnivača FMBAS-a – predsednik asocijacije Danilo Pušonja, Jovana Cvetković i Maksim Jovanović.

Koje teme su u fokusu?

  1. Tržište nekretnina u Srbiji i regionu – perspektiva Facility Managementa.

Ovaj panel razmatra trenutne trendove i buduće prilike i osvetljava kako FM pristup može unaprediti tržište. Govornici na ovom panelu: Bojan Jevtić (Avalon RE), Jelena Radulović (iO Partners), Uroš Grujić (CBRE)

  1. Održivi razvoj i primena ESG principa sa fokusom na integraciju ESG standarda u korporativne strategije i kako to utiče na održivost biznisa.

Govornici: Aleksandra Čupić (Erste Bank), Vanja Alinčić (Generali), Danko Kalkan (Ernst & Young), Cristian Isaincu (ROFMA).

  1. Pametna rešenja za efikasne objekte predstavlja diskusiju o naprednim tehnološkim rešenjima koja povećavaju efikasnost objekata

Govornici: Mladen Vukanac (SAUTER), Siniša Avram (Axians), Vasilije Kodžopeljić (Schneider Electric Srbija).

  1. Bezbednost objekata kao imperativ – zakonski okviri i očekivanja korisnika predstavlja detaljnu analizu bezbednosnih standarda i zakonskih okvira za optimalno upravljanje objektima.

Govornici: Branimir Bekić (G4S), Mladen Raonić (Absolut Support), Gorica Latinkić (Marera Guard)

Ne propustite!

Ne propustite priliku da se umrežite, steknete nova iskustva i budete deo event-a koji će definisati budućnost upravljanja poslovnim prostorima. Ovo je idealna prilika za profesionalce u industriji da se povežu, razmene informacije i diskutuju o ključnim izazovima i rešenjima koji oblikuju sektor.

Za dodatne informacije o konferenciji i registraciji, posetite link za registraciju. Molimo da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do 17. maja 2024. godine.

Osnažimo zajedno facility management industriju!

Vidimo se u Beogradu na jednom od najvažnijih događaja godine. Vaše prisustvo i učešće će doprineti ne samo vašem profesionalnom razvoju, već i celokupnoj industriji. Očekujemo vas da zajedno gradimo bolju i održiviju budućnost.

5/5 - (3 votes)
Prethodni članakPoštovanje privatnosti zaposlenih: Koje su granice poslodavaca?
Sledeći članakMULTITEK ELEKTRONIK na Balkan Security Expo 2024: Bezbednost koja inspiriše