MULTITEK ELEKTRONIK na Balkan Security Expo 2024: Bezbednost koja inspiriše

Posetite štand Multitek da biste otkrili koje novitete donose u svet bezbednosnih tehnologija. Ovaj događaj predstavlja idealnu priliku za networking i upoznavanje s najnovijim trendovima u bezbednosnoj industriji, nudeći obilje poslovnih i edukativnih mogućnosti za sve učesnike. Prilika je sada!

123
multitek-elektronik-na-balkan-security-expo-2024-bezbednost-koja-inspirise
- Sponzor članka -hikvision srbija

MULTITEK ELEKTRONIK, lider u pružanju integrisanih bezbednosnih rešenja, sa ponosom će predstaviti svoje najnovije tehnologije na Balkan Security Expo 2024 u Beogradu, 07. i 08. juna.

Kao priznati inovator u oblasti tehničke zaštite, MULTITEK ELEKTRONIK demonstrira svoju posvećenost unapređenju sistema video nadzora, protivpožarne zaštite, sistema za kontrolu pristupa i protivprovalnih sistema, postavljajući nove standarde u industriji.

BREND POSTAVLJA TREND: Lideri security industrije prepoznali značaj Balkan Security EXPO

Zašto posetiti štand Multitek?

MULTITEK ELEKTRONIK je prepoznat kao vodeći integrator bezbednosnih sistema u regionu. Specijalizovane oblasti uključuju:

  1. Sisteme video nadzora – Napredna rešenja za praćenje i snimanje bilo kakvog pokreta u prostoru koji se kontinuirano nadgleda.
  2. Sisteme protivpožarne zaštite – Detekcija pojave i mesta nastanka požara, uz trenutno alarmiranje nadležnih službi i osoba.
  3. Sisteme za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena – Kontrola zaštićenih prostorija, objekata ili delova objekta, gde mogu boraviti samo ovlašćena lica, uz kompletnu administraciju radnog vremena zaposlenih.
  4. Protivprovalni sistemi – Detekcija, upozoravanje i obaveštavanje dežurnih službi i osoba o neovlašćenom pristupu u objekat ili prostorije.
  5. Veleprodaja protivpožarnih aparata i opreme – Vatrogasni aparati, hidrantska oprema, usisne cevi za vodu i fekalije, sredstva za gašenje požara i rezervni delovi.
  6. Telekomunikacione mreže i sisteme – Projektovanje, montaža, puštanje u rad i održavanje telekomunikacionih mreža i sistema.
  7. Trafostanice, gromobranske i elektro instalacije – Izrada i montaža stubnih i zidanih trafostanica, šemiranje elektro ormana i gromobranskih instalacija.

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA!

Učešće na Balkan Security Expo nije samo prilika za MULTITEK ELEKTRONIK da predstavi svoje rešenja, već i poziv za sve renomirane kompanije i one koje nastoje da budu afirmisane na tržištu bezbednosti.

Evo šta možete očekivati kao izlagač:

  1. Kompletno opremljen štand – sve infomracije na oficijelnom sajtu www.balkanexposec.com  
  2. Vrhunsku atmosferu poslovanja i druženja
  3. Izlaganje u međunarodnom okruženju – Prilika da vaša firma pokaže svoje proizvode i usluge širokom auditorijumu i pozicionira se na globalnom tržištu bezbednosnih rešenja.
  4. Networking i nove poslovne prilike – Sajam okuplja stručnjake i odlučioce iz različitih sektora, pružajući savršenu platformu za nove poslovne saradnje i proširenje mreže kontakata.
  5. Uvid u najnovije trendove i inovacije – Pratite najnovija dostignuća u industriji, unapredite sopstvene proizvode i usluge i osigurajte konkurentsku prednost.
  6. Centralno mesto za razmenu znanja – Balkan Security Expo 2024 nudi bogat program B2B i B2C, koji vam omogućavaju da ostanete u toku sa najnovijim standardima i trendovima u bezbednosnoj industriji.

Pomeraju granice: Antenall, IC Elektronika i Teledyne FLIR na Balkan Security Expo 2024

Pridružite se MULTITEKU i ostalim liderima industrije na Balkan Security Expo 2024, gde inovacije u bezbednosti postaju stvarnost.

Upite možete slati na [email protected]  

Vidimo se u Beogradu, u Hali sportova „Ranko Žeravica“ 07. i 08. juna

5/5 - (3 votes)
Prethodni članakKonferencija koju ne smete propustiti – Održivost i tehnologije u Facility Menadžmentu: Gde smo danas?
Sledeći članakKOLOR KODOVI: Šta zapravo znače boje na poternicama INTERPOL-a?