DAHUA TECHNOLOGY na sajmu kineskih proizvođača „2018 ZHEJIANG EXPORT FAIR’’

Dahua Technology izlagala je svoje proizvode na najvećem sajmu kineskih proizvođača „2018 Zhejiang Export Fair’’ koji je održan u Belmax centru u Beogradu u periodu od 24. do 26. maja.

361
Dahua Technology izlagala je svoje proizvode na najvećem sajmu kineskih proizvođača „2018 Zhejiang Export Fair’’
- Sponzor članka -hikvision srbija

Ovaj jedinstveni događaj, koji se u organizaciji jedne od najrazvijenijih kineskih regija održava u 10 zemalja sveta, prvi put je dobio priliku u 2017. godini da svoj potencijal predstavi zemljama Balkana i to upravo u Beogradu, a nakon što je događaj uspešno protekao, organizatori su odlučili da i ove godine organizuju isti događaj.

U periodu od 24. do 26. maja, u Belmax Centru u Beogradu, održan je „Sajam kineskih proizvoda” na kojem su preko 60 vodećih kompanija – izlagača iz kineske provincije Džeđang imale priliku da predstave svoje proizvode iz oblasti građevinskih i dekorativnih materijala, elektronike i elektrotehnike, rasvete, mašina i prateće opreme.

Sajam je održan u Belmax Centru – centru za trgovinu i logistiku u Zemunu, koji je tehnička podrška, dok je domaćin sajma Ministarstvo ekonomije regije Džeđang. Džeđang, sa glavnim gradom Handžo, broji preko 60 miliona stanovnika, a predstavništva preko 500 najuspešnijih kompanija sveta nalaze se upravo u gradovima ove regije. U protekloj godini izvozna vrednost ove regije u inostranstvo iznosila je preko 287 milijardi dolara, dok je u uvozna vrednost iznosila 90.9 milijardi dolara, što najbolje dokazuje ogroman potencijal ove oblasti.

Podršku realizaciji ovog projekta dali su i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, Privredna komora Srbije i Ambasada NR Kine u Beogradu, što je najveći pokazatelj važnosti ovog događaja po ekonomiju i saradnju Kine i zemalja Balkana.

Sajam je za posetioce bio otvoren u periodu od 24. do 26. maja, od 10.00 do 17.00 časova, a ulaz je bio besplatan za sve posetioce.

Pored Srbije, ovaj sajam se održava i u Japanu, Rusiji, Turskoj, Češkoj, Saudijskoj Arabiji, Panami, Vijetnamu, Iranu i Maleziji.

Dahua Technology izlagala je svoje proizvode na najvećem sajmu kineskih proizvođača „2018 Zhejiang Export Fair’’. Kompanija Dahua je krajem prošle godine zvanično otvorila lokalnu kancelariju sa sedištem u Beogradu čime je potvrdila fokusiranost i posvećenost ovom regionu. Dahua Technology kroz svoje prisustvo pružiće podršku kako partnerima tako i krajnjim korisnicima sigurnosne opreme.  Partnerima će kancelarija u Beogradu obezbediti tehničku, marketinšku i podršku sertifikacije za sigurnosne sisteme, uputstva i tehničku dokumentaciju,  informacije o stanju i lagerovanju opreme u Poljskoj i Kini kao i samu obuku za nove sisteme.

Klijenti i poslovni partneri imaju priliku da se upoznaju sa novom opremom  i da na licu mesta testiraju i uvere se kako funkcioniše korišćenje video-analitike, IP video-nadzor sistema s video-analitičkim modulima, prepoznavanje određenih situacija, automatsko alarmiranje i izveštavanje korisnika, kao i mnoge druge mogućnosti.

Dahua trening akademija, koja je osnovana kao deo globalnog projekta ima za cilj da pruži pravovremenu i adekvatnu edukaciju partnerima kako širom sveta tako i u Srbiji. Planirano je da već ove godine akademiju pohađa oko 200 polaznika, a do sada je preko 50 učesnika prošlo kroz trening centar u Beogradu. Svim polaznicima Dahua akademije obezbeđena j literatura, adekvatan materijal i test oprema koju će koristiti za vreme treninga, a nakon položenih usmenih i pisanih ispita polaznici dobijaju sertifikat koji omogućava da na terenu rade sa Dahua opremom. Krajnji cilj akademije je da reprezenti kompanije Dahua predstavljaju opremu iz svih serija na pravilan način, ali i kao pomoć u izboru proizvoda u oblasti sigurnosti, dizajniranju rešenja, instalaciji proizvoda i konfiguraciji opreme.

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakSrpski lekari zabrinuti za svoju bezbednost!
Sledeći članakHrvatska korak ispred požara!