Filmska potera novosadskim ulicama

Sinoć se na novosadskim ulicama odigrala prava filmska potera, kada je Davor R.(35) ukrao automobil ispred lokala u Futoškoj ulici broj 2.

913
Max Protect
- Sponzor članka -hikvision srbija

Automobil je u vlasništvu devojke D.B. koja radi u kockarnici. Ona je u parkiranom automobilu marke Ford Fiesta ostavila ključeve i na kratko ušla u jedan od lokala. Davor R. je tada ušao u automobil i počeo da beži u pravcu Hajduk Veljkove ulice.

Devojka D.B. je o tome odmah obavestila obezbeđenje iz firme “Max Protect”  i oni su sa tri vozila pojurili razbojnika, a u međuvremenu su pozvali policiju i obaveštavali ih o kretanju ukradenog automobila.

Potera se nastavila Futoškim putem i kroz naselje Adice, gde je Davor i uhvaćen od strane pripadnika „Max Protect“ obezbeđenja, koji su mu kolima preprečili put u ulici Branka Ćopica, a potom ga savladali, izvukli iz automobila i zadržali do dolaska policije.

Kako nam je rekao jedan od pripadnika obezbeđenja koji je učestvovao u poteri, oni su odmah reagovali, a sama potera je bila uzbudljiva, ali i veoma opasna, on je dodao da su momci uvek spremni da budu u službi građana i da pomognu. Automobil je imao ugrađen GPS prijemnik što je olakšalo poteru.

Policija je Davora podvrgla alkotestu, koji je imao veliku količinu alkohola u krvi. Pripadnici OKP-a odmah su ga lišili slobode i određeno mu je policijsko zadržavanje. On se sumnjiči za tešku krađu u pokušaju.

Na lice mesta izašla je ekipa forenzičara koja je obavila uviđaj, a povređenih osoba i materijalne štete nije bilo.

2.3/5 - (3 votes)
Prethodni članakSRBIJA DO GUŠE U ĐUBRETU: Upravljanje i odlaganje otpada u Srbiji nije za pohvalu!
Sledeći članakTehnologija pametnih kuća