Najbolja zaštita za Vas i Vaš biznis – UNV paket za video nadzor

Univew je jedan od pionira i lidera u oblasti IP video nadzora. Trenutno je četvrti tržišni igrač u domenu tehničke zaštite čija se oprema i uređaji odlično prodaju u više od 145 zemalja širom sveta. Sigurnosna tehnologija ugrađena u UNV set kamera dovoljno je moćna da udovolji bilo kojim komercijalnim zahtevima bilo koje kompanije.

330
Uniview paket za video nadzor
- Sponzor članka -hikvision srbija

SecurityMarket.rs je online security platforma koja nudi katalog vrhunskih brendova za zaštitu lica, imovine i poslovanja. Jedan od najbrže rastućih brendova u današnjoj industriji bezbednosti koji koristi veliki broj svetskih kompanija je i UNV (Uniview) koja je svoju primenu našla u različitim vertikalnim tržištima, od gigantskih korporacija, preko obrazovnih ustanova, stambenih zgrada, do maloprodajnih mreža i industrija.

Security Market Srbija

Zašto Uniview?

Univew je jedan od pionira i lidera u oblasti IP video nadzora. Trenutno je četvrti tržišni igrač u domenu tehničke zaštite čija se oprema i uređaji odlično prodaju u više od 145 zemalja širom sveta.

Sigurnosna tehnologija ugrađena u UNV set kamera izuzetno je moćna da udovolji bilo kojim komercijalnim zahtevima bilo koje kompanije.

Zbog svoje elegantne estetske i konkurentne cene, ove kamere su izvanredne za poslovni ili stambeni prostor, video nazdzor zgrada, maloprodajnih objekata, škloskih ustanova i vrtića, domaćinstva. Gde god da se nađete, Uniview kamere su dovoljno moćne da završe posao.

UNV set za video nadzor –  4 IP kamere

Uniview paket za video nadzor sa 4 IP kamere sadrži:

  • UNV NVR301-04S2 4-kanalni mrežni snimač x 1 kom
  • UNV IPC2122LR3-PF40-E – 2 MP IR fiksna bullet mrežna kamera x 4 kom
  • UNV TR-JB05-A-IN nosač kamere za video nadzor x 4 kom
  • HDD 2tb WD20PURX-64PFUY0 hard disk x 1 kom
  • UNV NSW2010-6T-POE-IN Ethernet switch (poe) x 1kom

Prednosti korišćenja UNV seta:

  • Kontrola prostora u realnom vremenu i vraćanje snimaka
  • Sprečavanje krivičnih dela, otuđenja imovine, vandalizma, zloupotreba
  • Dokaz u slučaju inicdentnog događaja ili krivilčnog dela
  • Smirenost, spokoj
  • Veća bezbednost

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu i instalaciju Uniview paketa sa 4 IP kamere možete ga brzo i lako uz samo par klikova naručiti na online platformi za prodaju opreme i usluga za bezbednost Vašeg doma ili Vašeg poslovanja. Garantujemo Vam sigurnu i brzu isporuku proizvoda.

4.7/5 - (7 votes)
Prethodni članakOprez! Samo jedan pogrešan potez i hakeri imaju ceo vaš sistem
Sledeći članakPrepoznavanje lica i privatnost u eri pametne tehnologije: Ima li razloga za brigu?