VRHUNSKA TEHNOLOGIJA NA DOHVAT RUKE! Hik AX PRO alarmni sistem – Vaš pouzdan izbor za veću sigurnost!

Neka vaša bezbrižnost počne sa Hikvision AX PRO serijom bežičnih alarmnih sistema. Inovativna tehnologija konačno je dostupna i u Srbiji. Vrhunske performanse i sveobuhvatna zaštita čini ga idealnim za stambene zgrade i poslovne objekte. Instalira se veoma lako i koristi jednostavno. Saznajte zašto je AX PRO alarmni sistem zaštita po vašoj meri i PORUČITE već DANAS!

255
vrhunska-tehnologija-na-dohvat-ruke-hik-ax-pro-alarmni-sistem-vas-pouzdan-izbor-za-vecu-sigurnost
- Sponzor članka -hikvision srbija

Zabrinuti ste za bezbednost vaših najdražih, vašeg doma ili poslovnog objekta? Često ste odsutni i na putu, a želite da stvari držite u svojim rukama? Panično reagujete kada vas neko zove sa nepoznatog broja brinući se da li je kod kuće sve u redu? Umorni ste od  alarma koji se oglasi uvek u nepovoljnom trenutku, a nemate mogućnost da saznate šta se zaista dešava….A gde su tu lažni alarmi?

Ako ste se pitali  kako da obezbedite sveobuhvatnu zaštitu bez komplikovanih i skupih investicija vreme je da upoznate AX PRO – napredni alarmni sistem koji garantuje danonoćnu zaštitu vaših najdražih i vaše imovine.

AX PRO alarmni sistem –  zaštita 24/7

Osećaj sigurnosti i spokoja je nezamenljiv. Vlasnici domova i kompanija moraju znati da je njihova imovina zaštićena u svakom trenutku – posebno kada su duže vremena odsutni i kada nema nikoga kod kuće. Ali, pružanje ove vrste garancije tehnički je izazov koji zahteva višedimenzionalnu zaštitu i daljinsku proveru bezbednosnih incidenata, što tradicionalna rešenja  često ne mogu da ponude. Razvojem tehnologije tradicionalni alarmni sistemi postali su prevaziđeni. Mogu obavestiti vlasnike domova i kompanija da postoji potencijalni problem, ali ne i tačno šta se događa.

U tu svrhu, globalni lider u bezbednosnoj industriji HIKVISION, lansirao je AX PRO – prvi bežični protivprovalni alarmni sistem koji je idealan za domove, stambene zgrade, mala i srednja preduzeća. Nudi preciznu detekciju upada, integrišući vizuelnu verifikaciju alarma u realnom vremenu sa pametnom automatizacijom, video obezbeđenjem, video interfonom, kontrolom pristupa i drugim komponentama koje se mogu naknadno intergisati, po vašoj želji.

HIK AX PROHikvision AX PRO sistem je savršena kombinacija efikasnosti, pouzdanosti i inovacije koja garantuje laku instalaciju bez žica, lako korišćenje i održavanje, duže trajanje baterije što instalaterima i korisnicima pruža kvalitetno iskustvo.

TOP 10 razloga da AX PRO alarm postane član vaše porodice

1. Sveobuhvatna zaštita 24/7

Ax pro detektori na vratima, prozorima, ili na drugim mestima na kojima dolazi do provale, vrše pouzdano spoljašnje i unutrašnje otkrivanje i kontinuiranu zaštitu tokom dana i noći.

2. Detektuje rizike pre nastanka

Ax pro alarmni sistem je izuzetno efikasno rešenje jer sprečava provalu od samog početka doprinoseći da podjednako bude od izuzetne koristi i komercijalnim objektima i porodicama. Obezbeđuje preventivno detektovanje požara i curenje vode.

3. Kontrola je u vašim rukama uz video verifikaciju!

Ukoliko ste odsutni iz svog doma, ili poslovnog prostora, uvek možete gledati video isečke ili pristupiti GIF slikama svoje imovine na daljinu, putem aplikacije HikCentral na mobilnom uređaju. Dodatno, detektor AX PRO PIRCAM šalje do 20 fotografija u slučaju provale, pružajući trenutni pregled incidenta i podržavajući brze, učinkovite reakcije.

S aplikacijom HikConnect, fotografije i video dokazi incidenata takođe se mogu slati u centre za primanje alarma (ARC) u stvarnom vremenu, dajući sigurnosnim timovima uvid u situaciju u stvarnom vremenu pomažući im u brzom i efikasnom odgovoru.

4. Sveobuhvatna sigurnost za POTPUNI MIR

Širok izbor dostupnih uređaja AX PRO obezbeđuje maksimalnu zaštitu za domove i poslovne prostore. S visoko pouzdanim magnetskim detektorima, detektorima loma stakla i detektorima dima, svaki incident se detektuje pravovremeno. Šta više, detektori okruženja AX PRO daju vlasnicima domova i preduzeća rano upozorenje o curenju vode, dimu i oštrim skokovima temperature, omogućujući im da brzo reaguju pre nego što nastane bilo kakva šteta.

Postojanje ax pro komponenti u vašem domu i preduzeću pruža potpuno odsustvo brige i napetosti, pružajući osećaj spokoja i saznanja da je sve zaštićeno i da se svaki rizik u najavi može sprečiti.

ax-pro-hik

5. SMART podesivi sistem

Podešavanja smart kontrole u domovima i kancelarijama sa čitavim spektrom pametnih kontrolnih uređaja, releja, izlaza  drugo. Omogućava dodatnu integraciju komponenti po vašem izboru. Što znači mogućnost umrežavanja sa drugim pametnim Hikvision uređajima nudeći još veću fleksibilnost.

6. Manje lažnih uzbuna i manje briga – „Pet immunity“

Pokretani ugrađenim algoritmima dubokog učenja, uređaji sistema AX PRO mogu razlikovati kućne ljubimce, pokretne objekte od stvarne pretnje. Zaboravite na lažne alarme, stres,  gubljenje vremena, energije i resursa.

ax pro pet immunity

7.Instalacija za tili čas

Još jedan primamljiv razlog zbog čega je ax pro najprodavanije sigurnosno rešenje je i laka instalacija bez ožičenja. Instalirajte centralu, PIRCAM i unutrašnje i spoljašnje detektore kao i druge periferne uređaje uz pomoć šrafova ili lepka u zavisnosti gde postavljate.

8. Jednostavna upotreba

Sistemu možete pristupiti sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku putem aplikacije HikConnect ili Hik -Pro Connect. Što znači da štićeni prostor možete pogledati kad god vam odgovara na jedan klik. Takođe, system vam šalje notifikaciju svaki put kada dođe do incidenta. Nudi vam mogućnost umrežavanja sa monitoring centrom. Brz odziv i 24-časovna colud podrška pružaju najprofesionalnije iskustvo ikada.

9. Lako održavanje vašeg alarmnog sistema

Veoma jednostavno održavanje AX PRO sistema putem Hik Pro connect aplikacije ili web portala za instalatere. Instalateri i monitoring stanice mogu uz vaše odobrenje da nadgledaju status Sistema alarma i da vam dostave izveštaj o stanju uređaja.

10. Brz, pouzdan i bezbedan bežični prenos

Bežični prenos je efikasan i koristi AES – 128 enkripciju. Osim toga, pruža mogućnost prenosa i do 2km nudeći i druge bezbednosne performance krajnjem korisniku čineći iskustvo korišćenja izuzetno bezbednim.

Zašto komplikovano kad može jednostavno?

Zaboravite na brigu i pozivanje komšija u kasne sate. AX PRO serija pruža foto ili video proveru stanja na objektu u realnom vremenu. Proverite sami putem HiK Pro connect aplikacije koje su dostupne i za mobilne telefone. Korisnicima je zagarantovana zaštita i sigurnost da je njihova imovina uvek bezbedna. 

Neka vaša bezbrižnost počne sa Hikvision AX PRO serijom bežičnih alarmnih sistema. Inovativna tehnologija konačno je dostupna i u Srbiji.  Obećava vrhunske performanse i sveobuhvatnu zaštitu vašeg doma i poslovnog prostora veoma lako i jednostavno.

mir i spokoj ax pro

5/5 - (1 vote)
Prethodni članak„PETI ELEMENT“ NAM STIŽE: Kina testira „leteće“ automobile koji mogu da dostignu 230 km/h
Sledeći članakSrbi iz Čikaga optuženi za pranje novca i proneveru od 16 miliona dolara!