KONAČNO I U SRBIJI! „H3C Digital Tour 2023“ – Zajedno ka digitalnoj budućnosti“

H3C, ​​svetski lider u oblasti IT infrastrukture, organizovao je H3C Digital Tour 2023, konferenciju " koja se održala u Beogradu 16. novembra. Saznajte više i postanite deo novog digitalnog iskustva!

224
KONAČNO I U SRBIJI! „H3C Digital Tour 2023“ – Zajedno ka digitalnoj budućnosti“
- Sponzor članka -hikvision srbija

H3C, ​​svetski lider u oblasti IT infrastrukture, organizovao H3C Digital Tour 2023, konferenciju koja se održala u Beogradu 16. novembra.

Pod sloganom „Zajedno, za digitalnu budućnost“, ovaj događaj okupio je stručnjake iz oblasti IT tehnologije, poslovne partnere kako bi predstavili svoja rešenja i mogućnost za stvaranje zelene i održive digitalne budućnosti koristeći inovativne tehnologije.

Sigurni uz H3C

H3COva konferencija predstavlja značajan korak za srpsko tržište u domenu digitalne i security tehnologije i inovacija koje H3C nudi. Ova konferencija nije samo prilika za tehničko usavršavanje, već i za stvaranje ključnih partnera i ideja koje će oblikovati digitalnu budućnost.

Konferencija je okupila učesnike iz različitih sektora, uključujući telekomunikacije, obrazovanje, vladine institucije i poslovne aktere, a održana je u atraktivnom ambijentu Mama Shelter-a, u srcu Beograda.

Šta treba da znamo?

H3C, ​​osnovan 2003. godine, predstavlja pionira u oblasti inovativnih rešenja za mrežu koja redefinišu povezivanje u brzom digitalnom okruženju. Sa sedištem u Hangžou, Kini, H3C je svoj globalni uticaj posebno proširio u regionu Azije i Tihog okeana, istražujući granice mogućeg u oblasti mrežne infrastrukture.

Jedan od ključnih faktora uspeha H3C leži u njihovoj posvećenosti istraživanju i razvoju. Kompanija ulaže značajna sredstva u istraživanje i razvoj, što je konstantno gura napred u tehnološkim dostignućima. Posebno se fokusiraju na transformacione oblasti kao što su računarstvo u oblaku, veštačka inteligencija, veliki podaci (Big Data) i internet stvari (IoT).

Ovo posvećenje rezultira portfoliom proizvoda za mrežu koji zadovoljavaju potrebe različitih industrija, uključujući telekomunikacije, obrazovanje, vladine institucije i preduzeća koja traže robusna i skalabilna rešenja.

Šta smo videli na eventu?

Uvodnu reč dao je Aleksandar Stojanović, H3C Senior Sales Manager za region Balkana koji je predstavio kompaniju i istakao brojne benefite od krucijalnog značaja za tržište, povučeni dobrom poslovnom praksom širom sveta, ističući njihovu dugogodišnju posvećenost inovacijama i razvoju.

H3C Beograd - Aleksandar Stojanović
H3C event, Mama Shelter Beograd – Aleksandar Stojanović

Ovaj događaj imao je za cilj da predstavi konkretna inovativna tehnička rešenja koja će transformisati način na koji komuniciramo i radimo. Ovo nije samo još jedna konferencija; to je ključna prekretnica u putovanju prema digitalnoj transformaciji.

Fedor Skok, Senior product manager, detaljno je predstavio H3C portfolio uključujući:

  • Portfolio Data Center Switches
  • Campus Switch Portfolio.
  • H3C VLAN proizvode
  • H3C rutere
  • H3C Intelligent Computing
  • H3C Cloud Solution Portfolio
H3C konferencija, Fedor Skok
H3C konferencija, Fedor Skok

Pored navedenog zadržaćemo se na H3C Security Portfoliju koji je ujedno i ključni deo ponude kompanije, pružajući niz naprednih rešenja za zaštitu mreže i podataka. Evo šta sve nudi Security Portfolio:

  • Situation Awareness Security Management: Rešenje za upravljanje sigurnošću koje omogućava bolje razumevanje i upravljanje bezbednosnim incidentima.
  • Platforma za upravljanje bezbednošću: Platforma za centralizovano upravljanje i nadgledanje bezbednosti mreže.
  • Boundary Security Cloud Security: Rešenja za bezbednost granica i sigurnost u oblaku koje štite mrežu od spoljnih pretnji.
  • Virtual LB: Virtuelno rešenje za balansiranje opterećenja i zaštitu od pretnji.
  • Rešenje za pristup mreži Zero-Trust: Rešenje za siguran pristup mreži koje primenjuje princip nultog poverenja.
  • Bezbedno rešenje za SD-VAN: Bezbedno rešenje za širokopojasne mreže (SD-VAN) koje omogućava efikasno upravljanje mrežom.

Naravno to nije sve. Ova i druga brojna rešenja donose skalabilnost, pouzdanost i performanse koje će biti ključne za razvoj digitalne infrastrukture.

Korak ispred  

h3c logoKroz partnerstva sa drugim liderima u industriji, kako domaćim tako i međunarodnim, H3C podstiče inovacije, radi na zajedničkim razvojnim naporima i širi svoj uticaj na globalnim tržištima. Ovakav pristup omogućava da H3C ostane agilan, prilagodljiv i uvek korak ispred.

Sa vizijom usmerenom ka povezanoj budućnosti, H3C nastavlja da otvara put prema svetu u kojem je besprekorna povezanost ne samo mogućnost, već stvarnost za sve.

5/5 - (4 votes)
Prethodni članakDIGITALNI OTISAK: Šta NIKAKO NE TREBA da radite na društvenim mrežama
Sledeći članakOd MODNIH pista do OBAVEŠTAJNIH operacija: SMART ePANTS – Novi projekat špijuniranja!