SecuritySEE.com na sajmu iSEC – Pametni i sigurni gradovi

SecuritySEE.com se 4. oktobra predstavio poslovnim posetiocima i svim ljubiteljima bezbednosti na Međunarodnom sajmu iSEC - Pametni i sigurni gradovi, čiji je medijski pokrovitelj. Osim iSEC-a, na Beogradskom sajmu su istovremeno svečano otvorene još dve manifestacije: 13. Međunarodni sajam energetike i 14. Međunarodni sajam zaštite životne sredine

251
SecuritySEE na sajmu iSEC — Pametni i sigurni gradovi
- Sponzor članka -hikvision srbija

Veliki broj posetilaca je tokom 1. dana regionalne sajamske manifestacije imao priliku da se upozna sa našom redakcijom i stručnim saradnicima, kao i da sazna zanimljive detalje o našem načinu rada i poslovnim ciljevima.

Portal SecuritySEE veoma brzo raste kao platforma za sve oblasti bezbednosti, što potvrđuje broj čitalaca koji se iz dana u dan uvećava. Raduje nas, što je naš štand juče bio mesto gde su posetioci mogli da se informišu o svim ključnim temama koje se tiču bezbednosti.

S obzirom na to, da su se na istom štandu predstavile i iskusne kolege iz Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti, sa zadovoljstvom ističemo da je prvi dan sajma protekao u znaku bogate razmene iskustava, mišljenja, ideja i  poslovnih saveta.

iSEC – Pametni i sigurni gradoviO korporativnoj bezbednosti i neophodnosti shvatanja njenog značaja, razume se, često se govorilo.

U skladu sa centralnom idejom manifestacije, najviše se govorilo o pametnim tehnologijama u funkciji javne i privatne bezbednosti i mogućnostima njihove upotrebe, o čijem značaju i prednostima portal SecuritySEE često piše.

Digitalni i mobilni tempo života, i globalna afirmacija IoT (Internet stvari), polako postaju deo naše svakodnevice, i funkcionalno se povezuju u korist još bezbednijih i „pametnijih” urbanih zajednica.

Posebno nas raduje što se još jednom potvrdilo da ideje, interesovanja, kao i zajednički poslovni ciljevi ne poznaju geografske granice, zbog čega smo imali zadovoljstvo da osim gostiju iz cele Srbije, na štandu ugostimo security stručnjake iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i ostalih zemalja regiona.

iSEC – Pametni i sigurni gradoviI zaista, u vremenu kada svi imamo pametne telefone, uveliko govorimo o pametnim zgradama, pametnom parkingu i pametnim bravama zašto čitav grad ne bi bio pametan?

Očekujemo vas i 5. i 6. oktobra, u hali 1, na Beogradskom sajmu!

5/5 - (7 votes)
Prethodni članakKorporativni kriminal u teškim vremenima
Sledeći članakOvako je protekao drugi dan sajma Energetika, Ekologija i Pametni gradovi