Srpske kompanije na sajmu bezbednosti, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu u Dizeldorfu

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na jednom od najznačajnijih međunarodnih sajmova bezbednosti, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu A+A 2017, koji će se održati u nemačkom gradu Dizeldorfu od 17. do 20. oktobra

194
Srpske kompanije na sajmu bezbednosti, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu u Dizeldorfu
- Sponzor članka -hikvision srbija

Srpski proizvođači će imati priliku da svoje proizvodne programe predstave na nacionalnom štandu Republike Srbije.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da poboljšaju postojeće, i što je najbitnije da steknu nove poslovne kontakte.

Na značajnom međunarodnom sajmu u Dizeldorfu, će učestvovati 8 kompanija iz Srbije: Stim Import iz Loznice, Luss Investment iz Beograda, Tigar AD iz Pirota, Jugotex iz Smedereva, S&D Tekstil iz Stare Pazove, GMS iz Smedereva, Trayal Korporacija AD iz Kruševca i Krke System iz Novog Sada.

Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, rekao je da su regionalne i nastavak evropskih integracija, predulov rasta i razvoja zapadnobalkanskih ekonomija.

  • Da bismo u godinama pred nama obezbedili rast veći od četiri odsto, neophodno je da harmonizujemo naše propise, investicione politike i praksu, otklonimo prepreke za međusobnu u trgovinu i priliv stranih ulaganja, ojačamo proizvodne, izvozne i ljudske kapacitete naših kompanija, objasnio je Čadež.

A+A sajam se održava svake druge godine i predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa kupcima i dobavljačima. U 2015. godini na sajmu je učestvovalo više od 1.896 izlagača iz 55 zemalja, a sajam je posetilo 65.244 stručnih posetilaca iz 86 zemalja sveta. Iz tog razloga, predstavnici kompanija od ove prestižne manifestacije imaju velika očekivanja u pogledu širenja poslovanja.

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakOprez: Koliko su bezbedni lični podaci građana u MUP-u?
Sledeći članakOva tehnologija pruža firmama mnogo više od bezbednosti!