BANJA LUKA: U akciji „Kamel“ uhapšeno šest lica, pronađena droga i oprema

Policija je tokom akcije "Kamel" u Banjaluci uhapsila pet lica iz Banjaluke i jedno iz Laktaša, te izvršila pretres na šest lokacija na području grada Banjaluka i jednu na području opštine Laktaša i pronašla određenu količinu marihuane, kao i opremu koja će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku

302
banja-luka-u-akciji-kamel-uhapseno-sest-lica-pronadjena-droga-i-oprema
- Sponzor članka -hikvision srbija

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović istakla je da su akciju „Kamel“ sproveli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Banjaluka pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, prenosi SRNA.

Ona je navela da je u toku saslušanje većeg broja lica, a da policija radi na daljem prikupljanju dokaza. U slučaju procesuiranja drugih lica, javnost će biti blagovremeno obaveštena, dodala je.

Protiv uhapšenih sledi izveštaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet droge. Oni će danas, uz izveštaj, biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluke.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je da se uhapšena lica  sumnjiče da su na području grada Banjaluka i opštine Laktaši prodavali marihuanu maloletnicima u blizini vaspitno-obrazovnih ustanova, prenosi SRNA.

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakVOZAČI, OPREZ: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima počinje da se primenjuje od sledeće nedelje
Sledeći članakUZAVREO HLADNI RAT: Konflikt Rusije i Zapada