U utorak i sredu Hikvision predstavlja najnoviju aplikaciju Hik ProConnect

Webinar HIKVISION EUROPE će se održati 15. i 16 septembra u cilju promocije najnovije aplikacije Hik ProConnect za brzo otkrivanje bilo kakvih problema u bezbedonosnom sistemu krajnjeg korisnika.

326
Hikvision predstavlja najnoviju aplikaciju Hik ProConnect
- Sponzor članka -hikvision srbija

Hikvision Europe ove sedmice premijerno predstavlja svoju najnoviju aplikaciju za koju veruju da će instalaterima znatno da uštedi vreme i novac, jer će istovremeno ubrzati samu instalaciju i ujedno impresionirati krajnje korisnike.

Reč je o mobilnoj aplikaciji nazvanoj Hik-ProConnect koja instalaterima nudi siguran alat

za brzo otkrivanje bilo kakvih problema u bezbedonosnom sistemu krajnjeg korisnika.

Fleksibilno povezivanje svih uređaja Hikvisiona znači da se celo rešenje može jednostavno da prati sa jednog mesta, sa jasnim indikatorima „zdravstvenog“ statusa i brzim notifikacijama problema. Nova aplikacija istovremeno i ubrzava celi postupak instalacije sistema.

hik proconnect

Raspored webinara: U utorak (15. septembra) s početkom u 9:30 svim registrovanima prvo će se obratiti direktor prodaje Hikvisiona za regiju Adriatic Myler Zhong. Taj dio u trajanju od 30 minuta bi će održan na engleskom jeziku,nakoj čega sledi i detaljno predstavljanje aplikacije – takođe na engleskom jeziku.

U sredu ujutro, (16. septembra) s početkom u 10:00 h prodajni inženjer Andrej Češek održat će detaljno predstavljanje aplikacije Hik-ProConnect na srpskom i hrvatskom jeziku.

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakKoliko je bezbedan TikTok?
Sledeći članakSnimaće nas 8000 kamera: Problem obrade i čuvanja podataka i dalje visi u vazduhu