Ka jačanju regionalne saradnje – Ambasada Srbije ugostila crnogorske menadžere bezbednosti

Ambasada Srbije nedavno je bila domaćin crnogorskim menadžerima bezbednosti. Susret je od izuzetnog značaja za razumevanje i jačanje regionalne saradnje.

72
Ka jačanju regionalne saradnje - Ambasada Srbije ugostila crnogorske menadžere bezbednosti
- Sponzor članka -hikvision srbija

U okviru priprema za Prvu međunarodnu konferenciju crnogorskih menadžera bezbednosti, koja će se održati 20. i 21. aprila u Budvi pod pokroviteljstvom predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, ambasador Srbije Nebojša Rodić bio je domaćin prijema za predstavnike organizacionog odbora Asocijacije menadžera bezbednosti Crne Gore.

Na sastanku su učestvovali predsednik Asocijacije, Dragan Radulović, izvršni direktor kompanije M:tel, Zoran Milanović, tehnički direktor u M:telu i član Upravnog odbora Asocijacije, Goran Nastić, menadžer bezbednosti u Jugopetrolu, Vladimir Kašćelan, rukovodilac upravljanja imovinom i korporativnom bezbednošću u Pošti Crne Gore, Aleksandar Dakić, rukovodilac službe zaštite lica i imovine u Regionalnom vodovodu Crne Gore, Goran Đukanović, i izvršni direktori GPS Montenegro i GPS Srbija, Mladen Radinović.

Susret u Ambasadi Srbije bio je od izuzetnog značaja za razumevanje i jačanje regionalne saradnje.

Podsetimo, predstojeća konferencija u Budvi okupiće renomirane stručnjake i lidere u oblasti bezbednosti, nudeći platformu za razmenu znanja i iskustava s ciljem unapređenja bezbednosnih praksi u regionu.

Saradnja na visokom nivou: Predsednik Crne Gore i Asocijacija menadžera bezbjednosti najavljuju prvu međunarodnu konferenciju

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakPogled iz svakog ugla: Instalirano 67 kamera na Kalemegdanu
Sledeći članakNovi pravilnici u školama – Kome pripada dnevnik?