Ingram Micro postaje distributer Kaspersky Lab proizvoda u Jugoistočnoj Evropi

Kompanija Kaspersky Lab, lider u oblasti sajber-bezbednosti saopštila je da će kompanija Ingram Micro ubuduće biti zadužena za distribuciju proizvoda kompanije Kaspersky Lab u Jugoistočnoj Evropi.

125
Ingram Micro postaje distributer Kaspersky Lab proizvoda u Jugoistočnoj Evropi
- Sponzor članka -hikvision srbija

Kompanija Kaspersky Lab objavila je da će Ingram Micro, jedna od vodećih globalnih kompanija u oblasti distribucije i implementacije savremenih IT rešenja, uz postojeće distributere, ubuduće biti zadužena za distribuciju proizvoda Kasperskog na teritoriji Jugoistočne Evrope – tržišta Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Kompanija Ingram Micro je deo Ingram Micro grupacije – najvećeg svetskog distributera u oblasti IT opreme, koja ima kancelarije u 45 zemalja i 154 distributivnih centara širom sveta.

Zahvaljujući globalnoj infrastrukturi i fokusu na Cloud tehnologijama, logistici i naprednim tehnološkim rešenjenjima, Ingram Micro partnerima obezbeđuje odgovarajuće alate i podršku kako bi mogli da iskoriste sav potencijal naprednih tehnologija za unapređenje  svog poslovanja.

Zoran Pušković, generalni direktor kompanije Kaspersky Lab za Istočnu Evropu se raduje što Kaspersky Lab otpočinje saradnju sa Ingram Micro.

„Sigurni smo da će ovo partnerstvo doprineti ostvarenju vizije kompanije Kaspersky Lab o širenju svesti o sajber-bezbednosti i adekvatno i na najbolji način ispratiti jačanje našeg prisustva i razvoj poslovanja u veoma važnom regionu kao što je Jugoistočna Evropa. Ovo partnerstvo vidimo i kao doprinos nastojanjima da proizvode kompanije Kaspersky Lab učinimo dostupnijim kako pojedinačnim tako i poslovnim korisnicima i ponudimo im adekvatnu podršku u implementaciji naših najnaprednijih rešenja”, dodao je on.

Vladimir Popović, izvršni direktor kompanije Ingram Micro SEE Non-EU, istakao je da će se Kaspersky rešenja idealno uklopiti u portfolio proizvoda za bezbednost informacija koje nudi ova firma.

Prema dogovoru, od 21. avgusta kompanija Ingram Micro postala je distributer proizvoda kompanije Kaspersky Lab na tržištima Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gorei Makedonije.

Ugovor podrazumeva distribuciju celokupne palete proizvoda Kaspersky Lab: od proizvoda namenjenih privatnim korisnicima preko detekcionih tehnologija najnovije generacije poput usluga za informisanje o bezbednosti (Security Intelligence Services), integrisane Kaspersky platforme za bezbednost endpoint uređaja (Kaspersky Endpoint Security Platform), do Kaspersky rešenja za upravljanje pretnjama i odbranom (Kaspersky Threat Management and Defense) – napredne platforme za sajber bezbednost koja štiti kompanije od kompleksnih pretnji.

Rate this post
IZVOReKapija.com
Prethodni članakFirme koje zapošljavaju na crno biće javno istaknute
Sledeći članakSrednjoškolci u Beogradu zainteresovani za odbranu i zaštitu