Uspešno održana WAD konferencija u Pragu 2023

Češka je sa ponosom bila domaćin konferencije WAD (World Associated Detectives) koja je okupila eminente stručnjake u okviru detektivske branše i pripadnike službi bezbednosti iz čitavog sveta

184
uspesno-odrzana-wad-konferencija-2023-u-pragu
- Sponzor članka -hikvision srbija

Češka je sa ponosom bila domaćin konferencije WAD (World Associated Detectives) koja je okupila eminente stručnjake u okviru detektivske branše i pripadnike službi bezbednosti iz čitavog sveta. Šta predstavlja WAD I zašto je krucijalno da budete deo ove asocijacije, pročitajte OVDE.

Trodnevni Event od 26-29 Aprila, održao se u Pragu u Hilton Old Town.

Sjajna atmosfera omogućila je posetiocima da rezimiraju prethodne i donesu nove zaključke, planove, sklope nova prijateljstva, upoznaju nove članove i izgrade mrežu koja im omogućava efikasan protok informacija i izgradnju novih poslovnih mogućnosti.

WAD konferencija: Mila Kisic (SCORP)Sastanak WAD-a primarno promoviše najviše etičke prakse u profesiji detektivske delatnosti i službi bezbednosti a redovnim okupljanjima omogućava njihovo održavanje i unapređenje.

Ne može svako biti član. Asocijacija je otvorena samo za one pojedince čije su lično i profesionalno poreklo i poslovna opredeljenja striktno poštovali pravila istine, tačnosti i razboritosti.  Sastanci su sjajan način za profesionalno povezivanje, umrežavanje, razmene iskustava i izgradnje novih partnerstava, što je postignuto pre samo nekoliko dana u Pragu.

Dve detektivske agencije iz Republike Srbije uzele su aktivno učešće i to : SCORP  i PROTECTA MCI.

„Prijatno sam iznenađena organizacijom i brojnošću. Ovo je do sada bila najbrojnija konferencija na kojoj su prisustvovali detektivi iz celog sveta. Susret je protekao neformalno što je nam je omogućilo spontanost i slobodu razmene iskustva. Postavili smo temelje za buduću saradnju, diskutovali o slabostima naše branše i to smatram najznačajnijom tematikom. Sa jedne strane postojeći zakoni na globalnom planu nisu u dovoljnoj meri regulisali rad službi i istražne delatnosti, a sa druge strane opet imamo zakone koji postoje, ali nedovoljno prostora i razumevanja za adekvatno sprovođenje, naročito na području bivše Jugoslavije. WAD  konferencija je prvi i najvažniji korak ka promenama i to već smatram velikim uspehom“, izjavila je za SecuritySEE magazin detektivka Mila Kisić, ispred agencije SCORP.

WAD, Mila Kisić SCORP
5/5 - (1 vote)
Prethodni članakEkspanzija na tržištu: ASSA ABLOY kupila italijansku Motturu
Sledeći članakVanredno stanje ili ne?