NA JESEN, SECURITY ESSEN – Održan još jedan samit bezbednosti u Nemačkoj za 2022. godinu

Jedan od najsavremenijih samita, orijentisan je na praksu i izuzetno koristan za razmenu informacija - Security essen je u 2022. godini ispunio svoju svrhu i ponudio izlagačima i posetiocima brojne mogućnosti za informativnu razmenu, prenos znanja i umrežavanje.

135
- Sponzor članka -hikvision srbija

Stručnost  više od 40 godina!

Security Essen održan je 20. – 23. Septembra 2022. i predstavlja sajam za civilnu bezbednost i glavno mesto za razmenu znanja. Sajam je ponudio  visokokvalitetan i najsavremeniji okvirni program: Forum stručnjaka za bezbednost, Konferencija o bezbednosti u mreži digitalnih informacija i Forum o protivpožarnoj bezbednosti, stavili su u fokus aktuelne industrijske teme, rešenja i inovacije.

Jedan od najsavremenijih samita, orijentisan je na praksu i izuzetno koristan za razmenu informacija – Security essen je u 2022. godini ispunio svoju svrhu i ponudio izlagačima i posetiocima brojne mogućnosti za informativnu razmenu, prenos znanja i umrežavanje. Na event-u istaknute su razne teme od sajber kriminala do zaštite od požara.

security_experts_forum
Izvor: securityessen.de

Bezbednost je tek u procvatu!

Sajam civilne bezbednosti daje sveobuhvatan pregled tržišta. Samo nemačko tržište je u 2021. potrošilo preko 24 milijarde evra, što je skoro 7,5 odsto više u odnosu na prethodnu godinu, što je odličan znak za Security Essen koji je izložen na sajmu u Esenu od 20. do 23. septembra 2022. godine.

Sajam je ponudio razmenu mišljenja o inovacijama i aktuelnim temama industrije kao što su sajber bezbednost, pristupna rešenja, zaštita veoma osetljivih oblasti ili sledeća generacija kvalifikovanih stručnjaka.

Sveobuhvatan pregled tržišta u halama 5, 6, 7 i 8 omogućio je posetiocima industrije da se okupe iz celog sveta. Izložbeni prostori su strukturirani prema tržištu i obuhvataju „Usluge“, „Pristup, mehatronika, mehanika i sistemi“, „Perimetri“, „Video nadzor“, „Požar“, “Antivandal sistemi“ i „Bezbednost digitalne mreže“.

SVETSKI IGRAČI na Security Essen EVENT-U

Security Essen ponudio je platformu za izlagače iz 36 zemalja. Pored pionira kao što su Honeyvell, Salto Systems, Telenot Electronic, dormakaba EAD, PCS Systemtechnik, Rohde & Schvarz, Deutsche Telekom Security, Dahua Technology, Genetec, NSC Sicherheitstechnik, ABUS, Carrier Fire & Security, Vagner Deutschland, Advancis Softvare & Services i Stolting Security & Service, sajam nudi tržište visokog kalibra za početnike. Na događaju je bio i neizostavni lider cctv tehnologije HIKVISION.

Aktuelne industrijske teme

Mlada nemačka preduzeća plus internacionalna start-up preduzeća – uključujući Safe2home, Security Robotics Development & Solutions, Nubicon, Connecting Media i Minova Technology – bila su izložena u namenskim prostorijama u Hali 5. Njihovi proizvodi se kreću od radio alarmnih sistema dizajniranih za pse sa pokretnim očima, preko sigurnosnih robota, sistema kontrole pristupa i IT bezbednosnih rešenja do inovativnog biber spreja sa funkcijom pametnog alarma i sefova u elegantnom drvenom dizajnu.

5/5 - (1 vote)
IZVORsource security
Prethodni članakLako do posla – Lako do podataka
Sledeći članak10 fascinantnih činjenica o telohraniteljima koje sigurno niste znali!