checkpoint
Naslovna Sektori

Sektori

Security sectors – Bezbednosni sektori je jedna od glavnih kategorija kojom se bavi magazin za bezbednost SecuritySEE.com. Bezbjednost u sektorima Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija

bezbednost-dece-od-a-do-s-koliko-je-vase-dete-sigurno-u-vrticu-i-skoli

Bezbednost dece od A do Š: Koliko je vaše dete sigurno u vrtiću i...

Da li ste se pitali kako treba da izgleda bezbedno školsko okruženje? Koliko su vaša deca bezbedna u školi? Da li škola uopšte ima neke mere, ako da koje su i na koji način obezbeđuje da vaše dete bude sigurno za vreme boravka i povratka?

„PETI ELEMENT“ NAM STIŽE: Kina testira „leteće“ automobile koji mogu da dostignu 230 km/h

Pokrajinska saobraćajna uprava nadgledala je ispitivanje novih maglev automobila sa ciljem proučavanja dizajna puteva i bezbednosnih mera za praktičnu vožnju velikom brzinom.
kako ostati bezbedan u taksiju

SAVETI ZLATA VREDNI: Kako ostati bezbedan u taksiju? TOP 12 za SPOKOJNU VOŽNJU!

Obavezno proverite da li je vaš odabrani taksi legalno registrovan za pružanje usluga da biste bili potpuno sigurni kako izgledaju zvanična vozila u tom gradu.
pod-budnim-okom-hrvatske-autoceste-dobijaju-1700-novih-kamera

„POD BUDNIM OKOM“! Hrvatske autoceste dobijaju 1700 kamera

U Hrvatskoj je pokrenuta implementacija novog saobraćajno-informacionog sistema na autoputevima, koji podržava više od 1700 digitalnih kamera za novi sistem video nadzora i video detekcije.
pesaci-strpljenje-elektricni-trotineti-uskoro-prelaze-na-kolovoz-moguce-polaganje-psp-testa

PEŠACI, STRPLJENJE! Električni trotineti uskoro prelaze na kolovoz, moguće polaganje PSP testa

Dok pešaci i vozači nestrpljivo čekaju kada će novi Zakon o bezbednosti saobraćaja biti priveden kraju i stupiti na snagu, "trotinetaši" nastavljaju da zuje po prestoničkim ulicama i zadaju glavobolje žiteljima glavnog grada!
odlaganje-operacija-zbog-hakerskog-napada

Odlaganje operacija zbog hakerskog napada

Bolnički centar u Francuskoj trenutno mora da odbije pacijente i odloži operacije zbog napada ransomvare-om. Napadači traže 10 miliona dolara za oslobađanje bolničkog sistema.

PAUKOVA MREŽA: Kako uočiti manipulaciju na radnom mestu?

Manipulacija ponekad može biti toliko suptilna i efikasna, da konstantno preispitujete svoju percepciju situacije, a ne postupke ili motive druge osobe. Pogledajte u nastavku, TOP 7 tehnika kojima se manipulatori služe.

“Veliki brat“ na putu: ŠTA SNIMAJU SAOBRAĆAJNE KAMERE U BEOGRADU?

Spisak saobraćajnih prekršaja je veoma dugačak. Među najblažima spadaju oni koji se najčešće i detektuju nadzornim kamerama.

AUTO – KAMERA: “oči ” koje gledaju za vas! Izbegnite kazne, zabrane, zatvor i...

Nakon saobraćajne nezgode vrlo lako možete da se nađete u situaciji da budete proglašeni krivim iako niste krivi. Važno je da imate video dokaz u slučaju da dođe do saobraćajne nezgode.

UVOĐENJE VIDEO NADZORA I U DOMOVE ZDRAVLJA: Trend ili potreba?

Znali mi to ili ne, skoro svaki put kada smo na javnom mestu, pod nadzorom smo CCTV kamere. Obično ove kamere ne ometaju našu privatnost jer nemamo prava na privatnost na javnim površinama. Međutim, njihovo uvođenje u zdravstvene ustanove kao što su domovi zdravlja, bolnice, može otvoriti pravne i etičke dileme.

POSLEDNJE DODATO

MORATE PROČITATI