Digitalizacija poslovanja kao mera borbe protiv pada ekonomije

Mere koje će se u budućnosti preduzeti svakako će se odnositi na digitalizaciju poslovanja, čime će se znatno ubrzati prodaja kao i poslovanje unutar kompanija. Kompanije koje to shvataju su već u prednosti.

559
digitalizacija poslovanja
- Sponzor članka -hikvision srbija

Događaji poput ekonomske recesije i pandemije, menjaju pravac vlada, ekonomije i preduzeća. Preduzeća koja svoje poslovanje digitalizuju u takvim krizama, mogu samo da poboljšaju svoje poslovanje. Primera imamo mnogo kroz istoriju, Crna smrt 1300 je prekinula feudalni sistem u Evropi, u bliskoj prošlosti SARS pandemija od 2002-2004 ubrzala je imponzantan rast tada male kompanije za e-trgovinu AliBaba i postavila je na čelo maloprodaje u Aziji, finansijska kriza iz 2008. podstakle su Uber i Airbnb da razviju sve veću popularnost na zapadu, pošto je kriza značila manju uštedu i prihod za mase, prisiljavajući ljude da dele imovinu u obliku rezervnih soba i da dele vožnje automobilima kako bi pokrili deficit.

Tako i sa COVID-19, koji ima veliki uticaj, pored biološkog i psihološkog na ekonomsku dimenziju. Primećuju se rani znakovi promene ponašanja potrošača i kompanija. Većina se zbog izolacije opredeljuje za Online-kupovinu, dostavu itd. digitalizujući procese kako bi olakšala poslovanje i ublažila posledice stagnacije privrede koja je ovom pandemijom načinjena.

Mere koje će se u budućnosti preduzeti svakako će se odnositi na digitalizaciju poslovanja, čime će se znatno ubrzati prodaja kao i poslovanje unutar kompanija. Kompanije koje to shvataju su već u prednosti.

ASCALDERA - Digitalizacija poslovanja kao mera borbe protiv pada ekonomije

Ascaldera želi da sa vama porazgovara na temu digitalizacije poslovanja, umrežavanja sa kompanijama iz Adriatic regije i poboljšanju kvaliteta i brzine pružanja usluga.

Pridružite nam se na vebinaru 03.06 u 10h, gde ćemo vam prezentovati potencijalna rešenja i gde ćemo pričati o uspešnim primerima digitalizacije poslovanja koja su pomogla kompanijama da bez posledica prebrode krizu uzrokovanu COVID-19. Predavač je CEO kompanije Ascaldera Irena Jakša-Zupančič.

Prijave za prisustvo vebinaru šaljite na mail [email protected], kako bi smo vam dostavili link za priključenje vebinaru. Takođe link za priključenje vebinaru, ćemo postaviti na zvaničnim društvenim mrežama kompanije Ascaldera na Facebook-u i Linkedin-u u utorak 02.06.2020 kako bi ste lako mogli da nam se pridružite.

5/5 - (4 votes)
Prethodni članakKoncept 2020 – CoVID19 i dronovi u zdravstvu?
Sledeći članakKREIRAJTE VAŠ DIGITALNI SADRŽAJ U SKLADU SA VAŠIM POTREBAMA ✔