Ovako je protekao drugi dan sajma Energetika, Ekologija i Pametni gradovi

I drugi dan sajamskog trojca Energetika – Ekologija – iSEC Pametni gradovi, je osim predstavljanja izlagača koji su vodeći u regionu u svojim oblastima, pružio bogat konferencijski i stručni program. „Nova energija – pametni gradovi“ , zajednički slogan manifestacija, potvrdio je suštinsku povezanost energetske, ekološke i komunikaciono-tehnološke i bezbednosne osnove opstanka čitave civilizacije

244
Sajam bezbednosti Beograd 2017 iSEC hala 1 Beogradskog sajma
- Sponzor članka -hikvision srbija

Najnovija dostignuća u ovim oblastima na međunarodnom sajmu predstavlja 170 domaćih i stranih izlagača. Organizator Beogradskog sajma, Zoran Gligorić, podseća za značaj praćenja svetskog trenda digitalizacije.

  • Sajam je u velikoj meri posvećen potencijalima i dobroj praksi lokalnih samouprava, ali i razvojnim investicionim potencijalima, kako u pogledu energetske efikasnosti, tako i svetskog trenda očuvanja i zaštite životne sredine. Osim toga, treba napomenuti da tu imamo i svetski trend digitalizacije u funkciji urbanih servisa počev od upravljanja bezbednošću, saobraćajem, parkingom, ali i ostalim komunalnim servisima, naglasio je koordinator projekta Gligorić.

Stručnu i organizacionu podršku ove manifestacije dobijaju od svih resornih ministarstava Republike Srbije – Ministarstva rudarstva i energetike, Ministarstva zaštite životne sredine, Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva odbrane, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Ovako je protekao drugi dan sajmova Energetike, Ekologije i Pametnih gradovaZnačajnu podršku manifestacije dobijaju i od Privredne komore Srbije, i drugih strukovnih udruženja, privrednih organizacija, akademskih, obrazovnih i istraživačkih institucija, kao i specijalizovanih medija.

Halu 1 Beogradskog sajma su i 5.oktobra posetili proizvođači, projektanti, sistem integratori, distributeri, krajnji korisnici, konsultanti, članovi strukovnih udruženja, učenici i studenti sa svojim profesorima, kao i mnogi zainteresovani posetioci iz celog regiona.

5/5 - (3 votes)
Prethodni članakSecuritySEE.com na sajmu iSEC – Pametni i sigurni gradovi
Sledeći članakEnkripcija podataka u svetu (ne)bezbednosti